Search found 4 matches

by gersbrett
Sat Dec 17, 2016 11:39 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS
Replies: 15
Views: 5322

Re: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS

It could also be an issue with the cmdline.txt. This is what it looks now:

Code: Select all

dwc_otg.lpm_enable=0 console=serial0,115200 console=tty1 root=/dev/mmcblk0p7 rootfstype=ext4 elevator=deadline fsck.repair=yes rootwait quiet splash plymouth.ignore-serial-consoles


Can the mistake be in here?
by gersbrett
Sat Dec 17, 2016 11:23 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS
Replies: 15
Views: 5322

Re: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS

As tomatorain has pointed out: there is no inittab in Jessie. Where can I find that instructions you are talking about so that I can have a look how to implement this into systemd?
by gersbrett
Sat Dec 17, 2016 8:58 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS
Replies: 15
Views: 5322

Re: Raspberry PI 3 + Cellv1.0 - Blue LED but no SMS

I have the same issue: RPi II with Jessie, blue light but no sms sending possible.

It hangs on the at_cmgf() command of the SparqEE module, where it prints:

Code: Select all

INFO:       CMD: Full


and then goes into an endless loop.

Has anyone a solution to this?
by gersbrett
Sat Dec 03, 2016 11:30 pm
Forum: CELLv1.0
Topic: GPS and ACCEL via ShieldRv1 on Raspberry Pi?
Replies: 12
Views: 7175

Re: GPS and ACCEL via ShieldRv1 on Raspberry Pi?

I finally got this thing to work. A couple of remarks: -pigpio uses the BCM numbers. So if you use the shield your EN is at GPIO10 and TX is at GPIO9 (meaning you set RX=9 in the script) -unlike in the script on this forum and on the sparqee web site you need to set EN to True. Here is the complete ...

Go to advanced search