Search found 10 matches

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
by REGSteve
Sat Oct 08, 2016 1:09 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

Thanks for the help!! Finally got it to work. Connected the 5v from arduino to Vo instead of Vref. I think the arduino to arduino method is not safe as some of the data coming through are missing. I used the TTL to USB cable instead.
by REGSteve
Wed Oct 05, 2016 8:53 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

So you mean like this?

Arduino 2 TX <----> Arduino 1 RX
Arduino 1 TX <----> Arduino 2 RX
by REGSteve
Wed Oct 05, 2016 4:37 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

void setup() { // put your setup code here, to run once: Serial.begin(115200); } void loop() { // put your main code here, to run repeatedly: if(Serial.available()){ char test=Serial.read(); Serial.print(test); } This is my code for the arduino 2 but all i getting is an echo. There is no "OK&q...
by REGSteve
Mon Oct 03, 2016 6:51 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

My bad, I will upload a serial.read program to my arduino 2 and try again. Yes, currently i have only tried the modem connection and it works.
by REGSteve
Mon Oct 03, 2016 5:34 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

This is my program: ShieldA_Talkv1 #include <SoftwareSerial.h> #include "shieldA_lib.h" //----------------------------------------------------------------------------- // SETUP ---------------------------------------------------------------------- //----------------------------------------...
by REGSteve
Sun Oct 02, 2016 6:27 pm
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

I have tried swapping around the rx/tx pin but there is still no reply from the arduino. I am using the sample arduino shieldA_talk program and just deleted the call function of cmd_power() and gpio_turnOn(). Instead, i just toggle the PO pin from HIGH to LOW and back to HIGH again. What do you mean...
by REGSteve
Wed Sep 28, 2016 8:14 pm
Forum: CELLv1.0
Topic: Module is not awake when connect to arduino uno
Replies: 17
Views: 9252

Re: Module is not awake when connect to arduino uno

Hi, I am having the same issue. This is my connection: Cellv1.0 VIN---->VBUS RX----->ARDUINO_1 PIN 1(TX) TX----->ARDUINO_1 PIN 0(RX) GND--->ARDUINO_1 GND PO----->ARDUINO_1 PIN 9 (PO) VREF-->ARDUINO_1 5V ARDUINO_1 ARDUINO_1 PIN 11(TX)---->ARDUINO_2 PIN 0(RX) ARDUINO_1 PIN 10(RX)---->ARDUINO_2 PIN 1(T...
by REGSteve
Thu Sep 22, 2016 10:52 pm
Forum: CELLv1.0
Topic: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna
Replies: 8
Views: 5783

Re: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna

Mouser and Digikey are way too expensive. The shipping costs around 20 to 30 dollars. As for amazon, i not planning to buy 30 dollars worth of items at the moment. I found this on ebay through: http://www.ebay.com/itm/W-fl-IPX-to-SMA-Male-Pigtail-Cable-For-WIFI-Wireless-Choose-from-4-8-12-INCH-USA/1...
by REGSteve
Thu Sep 22, 2016 7:28 pm
Forum: CELLv1.0
Topic: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna
Replies: 8
Views: 5783

Re: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna

Sorry to trouble you again. But that shipping cost for that website is too expensive. Will this cable do?


by REGSteve
Thu Sep 22, 2016 8:06 am
Forum: CELLv1.0
Topic: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna
Replies: 8
Views: 5783

Re: Can't find where to screw-on the Cellv1.0 antenna

I need help. The wire to my cellv1.0 is broken. I accidentally pulled it out of the W.FL socket. Is this the correct replacement?

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Go to advanced search